Selamat datang ke blog kami

Salam diucapkan kepada semua yang meluangkan masa menjenguk blog kami yang tak seberapa ini.

Saturday, November 21, 2009

KONVOI


Lama blog ini sunyi sepi drp aktiviti-aktiviti. Awal bulan lepas kelab menganjurkan satu program
ke KL iaitu pada 5.11.2009..sebanyak 13 biji motor kesemuanya. Skrg musim hujan dah datang..
berlepas ke KL lps Asar pada hari tersebut memandangkan ada ahli yg masih ada kerje disebelah paginya.
Ditakdirkan, sampai di Kijal dalam pukul 8.00 malam berlaku kemalangan yang mana sebiji motor terjerumus dalam lopak air lalu terbalik. Masa tu tengah hujan dan kawasan gelap..lopak itu
ditenggelami air. Alhamdulillah..tiada kecederaan yang serius tapi sempat juga bermalam di Hospital untuk semalaman penunggang tersebut. Motor agak teruk jugak..bengkok rim dll.
Jadi ahli yang lain membatalkan saje ride ke KL pada hari tersebut..kan nak tinggal member yg kecelakaan seorg pulak.......




Deretan motor yang meyertai Konvoi tersebut


Konvoi

Di Anees Homestay, Tanjong Gelam, Telipot


Blog Archive

About Me