Selamat datang ke blog kami

Salam diucapkan kepada semua yang meluangkan masa menjenguk blog kami yang tak seberapa ini.

Monday, April 12, 2010

Cadangan Logo utk Kelab Kite



Harap member2 sekelian dapat bagi cadangan akan design utk kelab kite yang seperti saya pamerkan. Sekian terima kasih


Perjumpaan pada 11.04.2010









Malam tadi..ahli kelab kami berbincang pasal perhimpunan pada 16.04.2010 di Rhu Muda..Insyaallah tiada aral melintang kelab kami akan menjointkan diri pada tarikh tersebut










Monday, April 5, 2010

Lama dah tak update

Lama blog ni tak diupdate sbb sibuk sikit. Minggu lps ke KB ride. Ahli kelab kami ada juga yang menyertainya. Aku je terlepas peluang nak joint sama sbb ada urusan keluarga. Insyallah kalau ada gambar yg dibagi oleh member2 yg kesana, akan diuploadkan kemudian disini

Blog Archive

About Me